Header image  
Home
:Sitemap Contact via mail: info@deroezeberg.com of via mobiel: 06-54327715
 
Facebook Twitter
 
 

 
 
 
 

Informatie:

Speelvelden

Buiten zijn er sportvelden aanwezig. Een trapveld, voetbalveld en een volleybalveld zijn voorhanden.

Een te houden bosspel is mogelijk aan de achterzijde van het voetbalveld), ruim 4 hectare bos is in eigen beheer.. Het wordt gezien het behoud op de natuur steeds moeilijker om gebruik te kunnen maken van de bossen.

 

Parkeerruimte:

Voor het plaatsen van de stallen van fietsen geschied in het bosje nabij de kampeerboerderij. De auto's kunnen geplaatst worden op het daarvoor bestemde terrein.

 

De accommodatie:

In de kampeerboerderij zijn 3 slaapzalen opgenomen. Deze slaapzalen hebben een capaciteit van 6, 14 en 20 personen. Het bijgebouw heeft nogmaals: 20, 12 en 8 slaapplekken verdeeld over drie zalen.

De slaapzalen in het hoofdgebouw bevinden zich op de begane grond naast de recreatieruimte, en in het bijgebouw.

 

Keuken:

De keuken is voorzien van alle kookattributen (6 pits fornuis, met bakoven en warmhoudovern), combimagnetron en koeling. Een vaatwasser is wel aanwezig maar staat in de externe recreatieruimte. Servies wordt klaar gezet voor het aantal personen wat verwacht wordt. (mepal borden groot en klein, mepal bekers en bestek)

 

Slaapzalen:

Slaapzalen pand 1:

De slaapzalen bestaan uit stapelbedden. U dient zelf te zorgen voor een overtrek, deken (of slaapzak) en kussen.Capaciteit zalen: 6, 14 en 20 personen

Slaapzalen pand 2:

Pand 2: heeft drie slaapvertrekken. Zaal 1 heeft 20 slaapzalen, zaal 2 heeft 12 slaapplaatsen en 8 slaapplekken in zaal drie..

Sanitair:

Binnen de kampeerboerderij bevinden zich RVS wasbakken en twee toiletten, een urinoir en een douche.   

Naast het bijgebouw bevindt zich de tweede sanitaire groep. Hierin bevinden zich: 5 douches, 8 wasplekken, 2 toiletten en 2 urinoirs

Recreatieruimte:

Deze recreatieruimte is ongeveer 150 m2 groot. Dit gebouw is niet verwarmd en kan dienen als slechtweer accommodatie, eetzaal bij grote groepen, onderkomen voor een 'bonte avond', etc.

Er bevindt zich in deze ruimte een spoelkeuken met vaatwasser, een horecakoeling en nog een extra kookgroep.

 

 
 
Activiteiten